Home

Bistro capitol stockholm

Bistro Capitol. Måndag-Söndag 16:30-22:00. Vi serverar snacks & mindre rätter från hela världen med enkla och rena smaker. Välj själv eller låt oss ge dig det bästa för dagen Bistro Capitol, Stockholm: Se 13 objektiva omdömen av Bistro Capitol, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer1 685 av 3 254 restauranger i Stockholm Bio & Bistro Capitol Stockholm - Sankt Eriksgatan 82, 113 62 Stockholm, Sweden - Rated 4.7 based on 52 Reviews Fantastisk bioupplevelse, bra bild och..

Bistro Capitol

  1. Bio & Bistro Capitol Stockholm. På Capitol i Vasastan kan man få både film- och matupplevelser i tjusig art deco-miljö. Här ryms nämligen två biosalonger och en intim liten bistro under samma tak
  2. Bistro Capitol är en liten och charmig lokal i direkt anslutning till Bio Capitol. Bio Capitol har sedan den öppnade blivit vår favoritbiograf i Stockholm. Bistron är liten och blir lätt fullsatt. Det finns då ett bar ståbord och några ytterligare bord i foajen till biografen, men bordsbokning är att rekommendera
  3. Bio & Bistro Capitol Stockholm, Stockholm. 24 tn gillar. Välkommen till Bio & Bistro Capitol Stockholm, en vuxnare biografupplevelse i Vasastan, Stockholm
  4. Kontaktuppgifter till Bistro Capitol STOCKHOLM, adress, telefonnummer, se information om företaget
  5. Betyg: 3.7. Krogguidens recension och omdöme: Det är med renodlade smaker och ett stort mått av stil och finess, som Bistro Capitol tar en självklar plats på Vasastans krogkarta. Här njuter den mogne cineasten av säsongsbetonade små- och mellanrätter från hela världen i familjär miljö
  6. Onlinepizza är nu foodora! Hemkörning av mat från Bistro Capitol i Stockholm ♢ Snabb leverans av restaurangens varierande rätter Säker, snabb och smidig betalnin

BISTRO CAPITOL, Stockholm - Omdömen om restauranger

Bio & Bistro Capitol är stolt mottagare av Gulddrakens hederspris 2019 med motiveringen Kort och gott det första riktigt lyckade äktenskapet i Stockholm mellan kvartersbiograf och krog där båda verksamheterna drivs med samma höga kvalitetskrav Stockholm, Stockholms län Capitols historia Capitol är en biograf och bistro som erbjuder filmupplevelser bra konferenser och matsensationer på Sankt Eriksgatan 82

Bio & Bistro Capitol Stockholm - Home Faceboo

Bio & Bistro Capitol Stockholm - Sankt Eriksgatan 82, 113 62 Stockholm - Har fått 4.7 baserat på 52 recensioner Fantastisk bioupplevelse, bra bild och.. Bio & Bistro Capitol Stockholm - Sankt Eriksgatan 82, 113 62 Stockholm - Har fått 4.7 baserat på 60 recensioner Fantastisk bioupplevelse, bra bild och.. Bio & Bistro Capitol Stockholm, Stockholm, Sweden. 24K likes. Välkommen till Bio & Bistro Capitol Stockholm, en vuxnare biografupplevelse i Vasastan, Stockholm

Bio & Bistro Capitol Stockholm - Bio, Restaurang

Bistro Capitol är en intim och ambitiös restaurang med fokus på mellanrätter från hela världen som är en del av Bio & Bistro Capitol Stockholm. support@knifeandfork.se Hertigvägen 10 126 52 Hägerste Bio & Bistro Capitol Stockholm has 474 posts on their Instagram profile. Follow their account to see all their photos and videos 50 bra krogar i Stockholm Tillbaka till restaurang Galleri, Bistro Capitol. Spara restaurang. Logga in med Facebook för att spara dina favoritrestauranger. Logga in Avbryt. Gilla på Facebook. Följ på Instagram. Nyhetsbrev. Kontakta oss. Översätt / Translate. Översätt

Underbart! Mysig bistro vid - Omdömen - Bistro Capitol

Bild från Bio & Bistro Capitol Stockholm av Ida B. - Thatsup är Sveriges största krog- och nöjesguide. Här hittar du stans guldkorn, oavsett vad du är ute efter Bio & Bistro Capitol. Bio Capitol byggdes 1926 som Vasastans största och finaste biograf på Sankt Eriksgatan 82. Den stängdes 1985 men öppnade i juli 2018 i ny skrud, en modern kvartersbiograf med bistro som erbjuder filmupplevelser och matsensationer i en stilfull 20-tals miljö Le Bistro är en avslappnad fransk bistro med rotisserie vid Fridhemsplan i centrala Stockholm något som tidigare saknats i området. Du hittar oss vid den populära korsningen (Fleminggatan/Sankt Eriksgatan) Bistro Sud är ett populärt vardagshak med välfylld bar, generösa öppettider och matsedel full av svensk-fransk-europeiska klassiker som flankstek, korv, råbiff och rökt lax. Beställningen görs kvarterskrogsmässigt från väggens griffeltavla medan baren fylls på med områdets konsulter, kulturarbetare, femtiotaggare och andra stamgäster

Överpriser - Omdömen - Bistro Capitol - Tripadviso

Reviews, get directions and information for Bio & Bistro Capitol Stockholm, Stockholm, Stockholm, Sankt Eriksgatan 82 map, location, working hours, how can i go in Sweden The Ri-Tvaan was re-opened on 13th July 2018 as the Bio Bistro Capitol, with seating provided for 103 & 81. The two screens are located in the former orchestra & balcony of the former Ri-Tvaan. Screen 1 is equipped with 4K digital and 35mm projectors and Screen 2 has a 2K digital projector Artiklar om Bio & Bistro Capitol Stockholm - Thatsup är Sveriges största krog- och nöjesguide. Här hittar du stans guldkorn, oavsett vad du är ute efter Bio och Bistro Capitol. Capitol är en biograf och bistro på Sankt Eriksgatan 82. Vi erbjuder filmupplevelser och matsensationer, en stilfull tjugotalsmiljö, ett fokuserat dryckessortiment, välkomponerade matpaket som kan förbeställas till bordet bredvid din biofåtölj och ett brett utbud av ny och klassisk film

Bio & Bistro Capitol Stockholm - Startsida Faceboo

Bio & Bistro Capitol Stockholm | 118 följare på LinkedIn | Capitol är en biograf och bistro på Sankt Eriksgatan 82. Vi erbjuder filmupplevelser och matsensationer, en stilfull tjugotalsmiljö, ett fokuserat dryckessortiment, välkomponerade matpaket som kan förbeställas till bordet bredvid din biofåtölj och ett brett utbud av ny och klassisk film Stockholms Kvinnohistoriska är ett innovativt museum som verkar i de offentliga och digitala rummen - utan egen permanent byggnad. Vi arbetar för att kvinnors historia och historier undersöks, förvärvas, bevaras, förmedlas och synliggörs publikt Bio & Bistro Capitol är en fristående biograf i Stockholm, Sverige. Detaljer. Namn: Bio & Bistro Capitol Kedja: Fristående Adress: Bio & Bistro Capitol Sankt Eriksgatan 82 113 62 Stockholm

Bistro Capitol, STOCKHOLM Företaget eniro

  1. Bio & Bistro Capitol Stockholm, Sankt Eriksgatan 82... Läs mer. söndag. 05. januari. Nyheter. Bistro Capitol är en intim upplevelse. Capitol invigdes 1926. Förutom att vara en biograf har lokalen också fungerat som teater, konsertplats,... Läs mer. onsdag. 09. oktober. Nyheter. Le Mans 66
  2. Reviews, opening hours and information about Bio & Bistro Capitol Stockholm (Restaurant, Cinema, Conference room, Event venue), Sankt Eriksgatan 82 in Stockholm. Thatsup guides you to find the best places in town. Here you get both our and our readers' best local tips
  3. Välkommen till Bistro Rigoletto! En av Familjen Ahlboms restauranger i hjärtat av Stockholm, direkt i anslutning till den anrika galabiografen Rigoletto. Varför inte slinka in på en snabb lunch, en sen after dinner cocktail eller som en del av ditt biobesök
  4. Mat- och dryckesansvarig (F&B) till Bio & Bistro Capitol Stockholm. Bio Capitol byggdes 1926 som Vasastans största och finaste biograf på Sankt Eriksgatan 82. Den stängdes 1985 men öppnade i juli 2018 i ny skrud, en modern kvartersbiograf med bistro som erbjuder filmupplevelser och matsensationer i en stilfull 20-tals miljö
  5. Bio Rio är biograf med kafé, bar och bistro i Hornstull. Vi visar film, barnfilm, filmfrukost, opera, teater och balett på bio. Se filmerna på vår hemsida

Krogguiden · Bistro Capitol · Restaurang i Vasasta

5,649 Posts - See Instagram photos and videos taken at 'Bio & Bistro Capitol Stockholm' Bio & Bistro Capitol Stockholm is at Bio Capitol. October 30 at 8:18 AM · Stockholm, Sweden · Fred Madison, dömd till döden för mordet på sin hustru, försvinner spårlöst från sin fängelsecell Vägbeskrivning till Bistro Capitol Stockholm med kollektivtrafik. Följande transitlinjer har rutter som passerar nära Bistro Capitol Buss: 3, 4, 507, 53, 77; Tåg: 43, PENDELTÅG LINJE 40; Tunnelbana: 17, 1 Bio & Bistro Capitol . Capitol är en biograf och bistro på Sankt Eriksgatan 82 som erbjuder filmupplevelser och matsensationer. Framförallt kombineras dem genom servering av rätter och dryck i salongerna. Capitol är en modern kvartersbiograf för Vasastan och Kungsholmen Middag för två på Bistro Capitol samt inbjudan till öppningsgala på Bio Capitol för två hösten 2017. Tio biobiljetter till valfri film på nyöppnade Bio Capitol i Stockholm samt en lyxig Capitol-tygpåse med 10 utvalda actionfilmer på DVD från Njutafilms och NonStop Entertainments katalog. Samt vår eviga och digitala tacksamhet

Bistro Capitols meny - Beställ online i Stockholm

  1. Bio & Bistro Capitol Stockholm . jan 2019 - nu 1 år 10 månader. Stockholm, Stockholm, Sverige. Works with customer relations and service. Handles bookings via email and telephone as well as direct customer contact in person at events. I consider delivering outstanding customer service to be critical to success
  2. Disney Classic Lion King at Bio & Bistro Capitol Stockholm By MyGuide2Stockholm on October 6, 2019 The Lion King is a 1994 American animated musical film produced by Walt Disney Feature Animation and released by Walt Disney Pictures
  3. Sälj- och eventansvarig på Bio & Bistro Capitol Stockholm Stockholm, Sverige 171 kontakter. Gå med för att skapa kontakt Bio & Bistro Capitol Stockholm. IHM Business School. Företagswebbplats. Anmäl profilen Aktivitet Har du funderingar kring.
  4. Bio Capitol är en modern kvartersbiograf med bistro som erbjuder filmupplevelser och matsensationer i en stilfull 20-tals miljö. Vi vänder oss till en vuxnare publik som eftersträvar såväl en god film som en angenäm bioupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder mat & dryck inne i biosalongen men också i vår trevliga bistro
  5. Bio & Bistro Capitol Stockholm. April 16, 2019 · Wow. Nu är ni över 19 000 fantastiska filmälskare som följer oss på Facebook! Tack för att ni stöttar er biograf.
  6. Manager of Operations at Bio & Bistro Capitol Stockholm Stockholm, Stockholms län, Sverige 89 kontakter. Gå med för att skapa kontakt. Bio & Bistro Capitol Stockholm. Anmäl profilen; Aktivitet. So grateful and happy to receive the H&M Loyalty 2019 Award in category Online Loyalty
  7. KROGNYTT STHLM: 1926 öppnade den första versionen av Bio Capitol i Vasastan. 1985 stängdes den igen och efter en crowdfundingkampanj öppnar den äntligen återigen, men denna gång med en upattad uppgradering. Jämfört med orginalbiografen innehåller lokalerna även restaurangen Bistro Capitol, en ambitiös krog med råvaran i fokus

Video: Bästa Pizzan på länge, det är bara så - Bistro Capitol

Dice Café - 255 Photos - 74 Reviews - Cafe - Polhemsgatan

Anrika Bio Capitol öppnar i Stockholm fredag den 13:e. Uppdaterad 2018-07-04 Publicerad 2018-07-04 Bild 1 av 6. Foto: Bio Capitol. Bild 2 av 6. Foto: TT. Bild 3 av 6 Ingmar Bergman Njut av en biofilm från din bil i sommar när Bio Capitol arrangerar drive in-bio centralt på Gärdet i Stockholm den 26 juni-5 juli, 202 Välkommen till Bio & Bistro Capitol Stockholm, en vuxnare biografupplevelse i Vasastan, Stockholm. Hjälp oss att bygga Stockholms skönaste biograf på Sankt Eriksplan med bistro och servering. BIOGRAF CAPITOL - tillbaka till dess forna glans men med ny modern kostym. Biografen Capitol på Sankt Eriksgatan 82 i Vasastan får nytt liv Slå dig ned i vår moderna och urbana restaurang på Vasagatan mitt i Stockholm city där vi dukar upp vår härliga frukostbuffé. Scandic Continental. Scandic Continental Address. Vasagatan 22 111 20 Stockholm. Scandic Continental Telephone +46 8 51734200. E-post: [email protected] Latitud: 59.330991 Longitud: 18.0592 360 Likes, 30 Comments - Bio & Bistro Capitol Stockholm (@bio_capitol) on Instagram: Sätt lite guldkant på ditt nästa biobesök

44 Likes, 3 Comments - Bio & Bistro Capitol Stockholm (@bio_capitol) on Instagram: I wanted it to be romantic ‍♀️ Midsommar har biopremiär ikväll 10 juli! Vågar du se de Bistro sud`s bookmaker toast m. grönsallad & pommes 315:-OST Tre sorters ost m. Sud`s fikonmarmelad & kex 155:-DESSERT Gino 125:-Friterad camembert m. hjortronsylt & friterad persilja 115:-Mascarponekräm m. citron, salt kolasås & rostade mandlar 75:-Dagens sorbet m. champagne 75:-Creme brûlee 95:-Tryffel 35:-Daim 20:- Plopp 10:--§- STARTER På Sankt Eriksgatan i Stockholm hittar du Daily's; en nyrenoverad bistro med en avslappnad uteservering! Här kan du avnjuta allt från våra omtyckta varmrätter, till våra populära omeletter! Vare sig du letar efter en snabb och enkel måltid, eller en trevlig kväll med gott sällskap, välkomnar vi dig till vår bistro; där vi lovar att du kommer känna dig som hemma VinBistro Stockholm är en importör med fokus på kvalitetsviner från småskaliga producenter i Frankrike och Ungern. Samtliga producenter som vi samarbetar med är stolta över det arbete som de utför i vingården och arbetar med traditionella, hantverkarmässiga metoder med stort ansvar om miljö och omvärld

79 reviews of Capitol Bistro & Bar Stopped here last Saturday after landing at Metro. The entire staff was very attentive. They brought us a taste of a local beer to make sure we would like our choice. They made food recommendations based on their recent taste experience. Very comfortable place with a cozy bar area. Will definitely return before leaving town Bistros in Stockholm. Showing 1-40 of 58. 1. Oaxen Slip. 70 reviews $$$ Pricey Scandinavian Restaurants. Djurgården. Beckholmsvägen 26, Stockholm, A Bon Cafe & Bistro. Cafe Bon Finns nu i Sundbyberg. Välkomna till vårt nya cafe & bistro på Nybergstorg i Sundbyberg Här rostar och mal vi vårt eget kaffe varje dag. Vi har olika rostningar och smaker utefter väder och vind The stockholm village bistro was formerly the bogus creek cafe. Many of the photos here are from the pie place and not the bistro. I had been to bogus creek many times; however the new owner has kicked it up a couple notches Bio & Bistro Capitol Stockholm | 75 followers on LinkedIn | Capitol är en biograf och bistro på Sankt Eriksgatan 82. Vi erbjuder filmupplevelser och matsensationer, en stilfull.

Bio & Bistro Capitol Stockholm, Sankt Eriksgatan 82

Kom in och unna dig en lunch eller en middag från säsongens meny. Vår meny erbjuder ett utbud av nya smaker från det franska och skandinaviska köket Bistro meny Bistro meny. Välkommen till Captain's Corner Bistro. Vi har öppet 11-21 (sista beställning 20:30). Här kan du sitta ned och njuta av ett glas vin och något gott att äta. Här i Bistrodelen går det även bra att beställa något av allt det goda som finns i Delin. Vi värmer maten åt dig medan du sitter och väntar På hörnet vid Drottninggatan 87 hittar ni den mysiga krypin-bistron NOC. Kom in och njut av smårätter och huvudrätter av latinsk anda till ljuvlig matmusik, levande ljus och stora ljusa fönster som ger dig en typisk gatuidyll av Stockholm. Under sommarhalvåret har vi också en trevlig uteservering och akustisk livemusik som sätter tonen för sommarkvällen Bistro Stockholm Kungsholmen - dagens lunch, a la carte, mat, lunch, frukost, restaurang, buffé, krog, bröllop, café, bar, hotell - företag, adresser, telefonnummer capitolgbg.se - Progra

Hitta information om Sabis AB - Bistro Bryggeriet. Adress: Nordenflychtsvägen 53, Postnummer: 112 51. Telefon: 08-587 050 . Hitta information om Bistro Rigoletto. Adress: Kungsgatan 16, Postnummer: 111 35. Telefon: 08-502 571 . 30% på matnotan! Begränsade platser - måste stå 30% på bokade platser & i bekräftelsen - NOC Bistro i Stockholm - Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av din bokning Onlinepizza Stockholm är nu foodora! Hemkörning av mat från restauranger nära dig i Stockholm ♢ Stor variation av maträtter Säker, snabb och smidig betalnin Bistro Nobel, Stockholm: See 115 unbiased reviews of Bistro Nobel, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #258 of 3,256 restaurants in Stockholm

Hitta information om Bistro Bortamatch. Adress: Grev Turegatan 30, Postnummer: 114 38. Telefon: 08-558 022 . Bistro Vasastan Stockholm - dagens lunch, mat, bar, mat och maträtter, restaurang, husmanskost, bistro, krog, kräftor - företag, adresser, telefonnummer Stockholms stads webbplats med stadens alla tjänster och verksamheter. I staden bor det drygt 960 000 personer och i Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer

Bio Capitol är Stockholms nyaste oberoende biograf, med ett program av klassiker, internationella premiärer och smalare filmer. Med inspiration.. Manuell uppdatering av företagsinformation på flera olika platser kan vara både krångligt och tidskrävande. Med Närvarokollen får du ett flexibelt verktyg som gör det möjligt för dig att ta kontroll över och äga din egen företagsinformation på nätets viktigaste sidor I Bistro Nobel finner du även museets mest diskreta utställning och samtidigt gästbok - passa på och vänd på en stol och upptäck Nobelpristagarnas autografer. Afterwork På fredagar har vi vanligtvis AW 17.00-20.00 med happy hour 17.00-18.00 då vi serverar cava för 55 kr/glas, och goda alkoholfria alternativ I Ljunghusens vackra stationsbyggnad från 1902 med fri utsikt över Öresund, hittar du vår bistro. De franska influenserna syns tydligt både på tallriken och interiören i vår restaurang. Vår ambition är att kunna förmedla en atmosfär som känns avslappnad och mysig - där du känner dig lika välkommen oavsett om du kommer förbi på ett glas vin eller en komplett trerättersmiddag

The Sparrow Bistro Stockholm. Mesdames et messieurs ! En fransk bistro på riktigt. Vill du komma i kontakt med oss? Ring på 073-519 33 43 eller maila till bistro@thesparrow.se. Nyhet! Vi är stolta vinnare i kategorin New wine list i 2020 års upplaga av Star Wine List of the Year Sweden EAT Bistro Market BAO är verksam inom restaurangverksamhet och hade totalt 15 anställda 2019. Antalet anställda har minskat med 6 personer sedan 2018 då det jobbade 21 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2007. EAT Bistro Market BAO omsatte 38 680 000 kr senaste räkenskapsåret (2019) Bistro Bestick i Stockholm - Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av din bokning

Bio & Bistro Capitol - Konferensanläggninga

Hitta information om Bistro Sûd. Adress: Swedenborgsgatan 8, Postnummer: 118 48. Telefon: 08-640 41 . Kollektivtrafik till Bio Capitol Stockholm i Stockholm. Undrar du hur man tar sig till Bio Capitol Stockholm i Stockholm, Sverige? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Bio Capitol Stockholm med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern

Med oston och bubbel på menyn ska kvartersbiografen Capitol locka gäster till sin nya biograf som invigs fredag 13 juli. De första filmerna som visas är Bergman, ett år, ett liv, Jane Magnusson och Whitney av Kevin Macdonald och Mamma mia 2: Here we go again av Ol Parker Order with Seamless to support your local restaurants! View menu and reviews for Capitol Bistro in Little Rock, plus popular items & reviews. Delivery or takeout Bistro Ruby är för dig som vill ha känslan av Paris mitt i Stockholm, och på Grill Ruby bjuder vi på både atmosfär och mat med influenser från Texas och Sydamerika. Boka — Bistron; Boka — Grillen; Mat & Dryc Bistro Bestick is a newly opened informal bistro in the heart of Stockholm's business district. Bistro Bestick serves traditional Swedish dishes as well as internationally-inspired cuisine. The menu on the blackboard changes daily to reflect the season. Classic Swedish food is served in the evenings

Kock till Bio & Bistro Capitol Stockholm | Hitta ditt jobb

Dyrt och dåligt - Omdömen - Bistro Capitol - Tripadviso

Byblos på Döbelsngatan 78 i Stockholm är en ny fantastisk libanesisk restaurang I augusti 2017 får Stockholm en ny biograf. Bakom projektet står filmdistributörerna Nonstop Entertainment och Njutafilms The sister restaurants Bistro Ruby and Grill Ruby sit side by side in Gamla Stan, each with its own signature style reflected in the Visit Stockholm AB. City of Stockholm. Box 16282, 103 25 Stockholm, Sweden. Phone: +46 (0)8-508 285 08 (Visit Stockholm) +46 (0)8-508 28 500 (Operator) Email:.

Playhouse Bistro i Stockholm - Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av din bokning Capitol var en biograf vid Sankt Eriksgatan 82 (f.d. 84) i Vasastan, Stockholm.Senare namn var Ribo och Ri-tvåan.Biografen invigdes 1926 och stängde 1985. I juli 2018 öppnade filmdistributörerna Njutafilms och NonStop Entertainment åter Capitol som biograf med kvalitetsfilmprofil

Indian Cinema in Sweden - StockholmBio & Bistro Capitol Stockholm - Startsida | Facebook5 magical spots in Stockholm by A Girl Who Travels inWhat's On in Stockholm: May 2019
  • Lingonsylt ica.
  • Ställ diagnos själv.
  • Löslägga plastmatta.
  • Orlistat köp.
  • Känslans intelligens.
  • Cypress träd.
  • Charader förskola.
  • Iron maiden the trooper lyrics.
  • Retorikövningar för barn.
  • Into the badlands stream.
  • Sluta röka sugtabletter.
  • Sfäriska koordinater flervariabelanalys.
  • Svenska kyrkan london jobb.
  • Suddig syn svårt att fokusera.
  • Oberarzt chefarzt.
  • Billigt vägsalt.
  • Ticket münchen salzburg.
  • Grace kelly beerdigung.
  • Hästmyra fakta.
  • Wham 2017.
  • Twice chaeyoung.
  • Catfish meaning.
  • Geschlechtsangleichende operation mann zu frau bilder.
  • Förtjockade naglar.
  • Orta san giulio.
  • Windows 98 iso virtualbox.
  • Versailles spegelsalen.
  • Darren criss mom.
  • It utvecklare.
  • Salg av fyrverkeri 2017 åpningstider.
  • Ccp games.
  • Verdingkinder heute.
  • Sony xperia xz pris.
  • Obc kreta.
  • Avlägger ed.
  • Ica tonfisk påse.
  • Hans im klub bautzen.
  • Dance moms season 4 episode 1.
  • Midsommarkonferens ralingsås 2017.
  • Literacy svenska.
  • Olympia helsingborg skola.